자유게시판

자유게시판

анардың пайдасы - анардың қабығының пайдасы

페이지 정보

작성자 Rodrick 댓글 0건 조회 3회 작성일 24-10-19 10:35

본문

 
 
 
 
 
 

 
 
анардың пайдасы - анардың қабығының пайдасы [Подробнее...]
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Анардың адам денсаулығына пайдасы. Анардың қабығын суға қайнатып, бұл қоспаны ауызын шайып отырса, тіс жегісінің алдын алуға болады. Шашыңыз жиі түсетін болса, тершең болсаңыз, осы қайнатпаны пайдаланыңыз. Тіс түбінің қанауына анар қабығының ұнтағына тең мөлшерде қыша шөбінен, қырмызы гүлден қосып қайнатып, ауызды шайқайды. Бір емделу барысы 10 күн. 9. Анардың шырыны мен қабығын медицинада көптеген ауруға қарсы қолданады. Анар шырыны қаназдылыққа қарсы жақсы ем. Оның құрамы қант, таниндерге, С дəруменіне бай. Гемоглобинді арттырады. Анардың ең танымал қасиеті – қан аздақпен күресу. Қан аздық кезінде 2 ай бойына тамақтан 30 минут бұрын күніне 3 рет. Анардың тәтті түрлерінің шырыны ең пайдалы қасиеттерге ие екен. Анар шырынына бір қасық бал қосып ішсе де болады. Анардың құрамында қабынуға қарсы тұратын зат бар және ол буын ауруларына шалдыққан адамдардың шеміршектері ыдырауының алдын алуда маңызды рөл атқарады. Анар. Анар қабығының қайнатпасы немесе оның шырыны тамақты (ангина және фарингит кезінде), ауыз қуысын (гингивит және стоматит кезінде) шаю үшін қолданылады. АНАРДЫҢ ҚАБЫҒЫН ТАСТАМАҢЫЗ. Анар қабығының. Анар жидегі, қабықтары, ағашының тамырлары мен бұтақтары мен тамырының қабықтары қолданылады. Бұл жемісті жедел ішек, зәр шығару жолдарының. ҚАЗАҚША АНАРДЫҢ 10 ПАЙДАСЫ

댓글목록

등록된 댓글이 없습니다.

Copyright 2009 © http://222.236.45.55/~khdesign/